TIIMIVALMENTAJAN PARAS KIRJA

Kirja on oiva innostuksen lähde uutta etsiville opettajille, yritysjohtajille ja tiiminvetäjille.

Haluan esitellä kirjassani  tiimeistä kiinnostuneelle joukon työkaluja, teorioita ja mallinnuksia, joiden avulla olen saanut ajatukseni tiimivalmentamisesta hyvään järjestykseen.

”Ei enää koskaan yksin – teen ja opin tiimissä” lähestyy aihetta valmentajan näkökulmasta. Rakennan aihetta yleisellä tasolla ja tarjoan mallin, jonka avulla kuka tahansa asiasta innostunut voi startata oman tiimin. Kerron myös, kuinka tiimejä valmennetaan. Tämä on Tiimivalmentajan käsikirja.

oppimisen_majakka”Sain kirjan ”Ei enää koskaan yksin” luettua. Se oli aivan mahdottoman hyvä! Olet tehnyt mielestäni loistavaa työtä tiimivalmentamisen haasteiden konkretisoinnissa. Kolahduksia tuli ja paljon. Mielestäni kirja pitäisi saada ainakin kaikkien Tiimimestarin läpi käyneiden käsiin välittömästi.”

– Roope Rämänen

Minusta tuntuu, että tämän kirjan sanoma on tuoreempi kuin koskaan. Itse itseään johtavat tiimit, litteät organisaatiot ja proaktiivinen toiminta ovat ajan kovinta ”hottia”. En ole aikaisemmin edes ymmärtänyt eläneeni tämän ilmiön keskellä yli 15 vuotta.

”Kirjan tarinassa mukana olleet henkilöt ovat siirtyneet työelämään ja tuntuvat pärjäävän hyvin. Heillä on ainutlaatuinen taito toimia tiimissä ja saada asioita tapahtumaan.”

letim_ja_valtteriKirjan julkistaminen tapahtui yhdessä Tuhonomia-kirjan kirjoittaneen Valtteri Karjulan kanssa. Kuvasta näkee kuinka helpottunut olo kirjojen tekijöillä on, kun urakka on valmis. Hienoa Valtteri ja kiitos, että pidit meidät tiukasti aikataulussa. 

Tilaa nyt oma kirja hintaan 24,90€ (sisältää toimituskulut)

”Mielestäni Timo on tiimivalmentamisen huippuosaaja ja kova jätkä. Mietin monesti miten näiltä supertyypeiltä voisi imeä kaiken opin. Itsellä kun on tiimivalmentajan osaamiskassissa vielä tilaa ja aina ei voi notkua Tiimiakatemian käytävilläkään oppeja etsimässä.

Kirja on luonteva jatko-osa Timon Tiimiakatemia-kirjalle. Ne jotka ovat tiimivalmentamisen ja -oppimiseen skeneen vasta tulossa eivätkä ole tiimejä vielä valmentaneet, niin suosittelen ensiksi Tiimiakatemia-kirjaa.

Itse olen toiminut tiimivalmentajana kolmisen vuotta ja päässä sekä sekavia että vähän selkeämpiä muistoja erilaisten tiimien valmentamisesta. Tänä aamuna loppuun luettu ”Ei enää koskaan yksin”-kirja upposi minuun kuin haarukka bulletporkkiin.

Hienosti tarinanmuotoon kirjoitettu kirja avasi asioita niin tiimin kuin valmentajan kehittymisen näkökulmasta. Hienot lainaukset eri lähdeteoksista oikeissa kohdissa toivat teorian soveltamisen tärkeyden hyvin esiin. Upeat selventävät piirrokset / työkalupohjat antoivat itselle ajatuksia omista tulevista työkaluista. 

Jos tiimivalmennuksen tai tiimin kehittymisen saralla on kysyttävää – tämä saattaa olla sinun kirjasi. Jos tuntuu, että tiimivalmennus ei toimikaani niin kuin luulit – tämä saattaa olla sinun kirjasi. Kujeilevan kirjailijan tekstit on aina mukavaa luettavaa.

Lehtosella ei liene kirjoittamisen hiki vielä hävinnyt otsalta, mutta minä jään odottamaan seuraavaa kirjaa, postausta ja kohtaamista.”

– Jarno Räsänen

uk_aarrekartta_vari

Otteita kirja kuvituksesta: Tämä on Tiimiläisen oppimisseikkailu – peli. Sitä voi pelata yksin tai porukalla. Vastaa kysymyksiin ja dokumentoi vastauksesi. Näin sinulle syntyy oma oppimissopimus.

Kirjan kuvitus on ainutlaatuinen. Piirrokset tuovat lukemiseen hauskuutta, ja niiden avulla monet teoriat alkavat elää.

Tilaa nyt oma kirja hintaan 24,90€ (sisältää toimituskulut)

%d bloggaajaa tykkää tästä: