Yksi hyvä paperi tiimivalmentajan filosofiastani

Valmentajan filosofiani (letim@timolehtonen2020)

Aina en onnistu toteuttamaan filosofiaani niin kuin olen kirjoittanut. Joskus yksinkertaisesti henkiset ja fyysiset voimat ovat sillä tasolla, että kaikki menee nk. toimintojen ylläpitämiseen. Mutta paljon on niitä päiviä, jolloin pystyy ylittämään itsensä ja tiimiläisten odotukset. Päiviä, jolloin voi sanoa olevansa oikeasti tiimivalmentaja.

Alla on video, josta yritin oppia uusia tuoreita asioita.

BoMentiksen Executive Coachit Leni Grünbaum ja Marjo-Riitta Ristikangas suuntaavat huomionsa tällä kertaa valmentavaan tiimin johtamiseen. Webinaarissa Leni ja Marjo-Riitta vastaavat mm. kysymykseen: ”Miksi valmentaa tiimiä?” ja mitä käytännön työkaluja tiimin valmentamisessa olisi hyvä ottaa käyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: