Mikä ihmeen TEAL?

IMG_7877

Aina mukavan Roope Rämäsen vinkistä ryhdyin tutkimaan aihetta nimeltä TEAL. Mitä, mikä, milloin? Tässä on jotain kiehtovaa. Oheinen blogikirjoitus alkaa lupaavalla lauseella: ”Yhä useampi alkaa kiinnostua sielukkaiden Teal-organisaatioiden toiminnasta.” Eiköhän aleta seurata. Kiitos vinkistä ja jutustasi Jussi Markula!

IMG_8152

http://prominda.com/tyokulttuuri/teal-materiaalia/

Sen verran alkoi tuo Teal kiinnostaa, että piti tilata porukan  ”raamattu” Reinventing organizations”. Täytyy myöntää, että kirjaa jo hieman lukeneena en enää ihmettele tämän liikkeen syntyä. Aika paljon opus kuvaa myös Tiimiakatemian tapaa toimia, tuntuu tutulta!

Ps. Jotkut yksinvaltiaan halusivat rakentaa omasta mielestään sielukkaan kansakunnan, joka tarvitsi tuekseen monumentteja. Artikkelin alussa olevassa kuvassa on maailman toiseksi suurin rakennus, Bukarestin parlamenttirakennus,  joka paremmin tunnetaan Ceaucescun palatsina. Palatsi on pituudeltaan 270 ja leveydeltään 240 metriä pitkä. Sen korkeus on 86 metriä. Rakennus parkkiluolineen jatkuu maan alle 92 metrin verran. Rakennuksessa on 1100 huonetta.

Lue lisää TÄÄLTÄ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: